divendres, 14 de desembre del 2012

PRIMERA NEVADA

BON DIA DE NEU PER TORNAR A OBRIR ESTE BLOG
Després de molt de temps d'inactivitat he decidit reprendre les informacions periòdiques. Gràcies per la vostra confiança i perdoneu aquest temps d'inactivitat.

Primer de tot gràcies a Xavier Pitarch per la seua foto com a testimoni de la ruta. Com es pot veure clarament no va faltar la neu en esta ruta del centre BTT Maestrazgo. Es tracta de la ruta número 3 amb eixida i tornada a la població de Fortanete.

Aquest estiu passat vaig aprofitar per fer algunes de les rutes que proposa el centre Maestrazgo. Són rutes molt rodadores on predominen les pistes forestals amples i sense sorpreses, combinades amb trams de carretera secundària. Potser tots aquells que tingueu més tirada per les trialeres no us agradaran aquestes rutes. En canvi, si us agrada fer kilòmetres entre boscos i gaudir d'unes vistes espectaculars ací en trobareu en abundància.

Aquest estiu passat vaig proposar-li a Xavier fer una ruta pel centre. Van anar passat el dies i no trobavem una data adient. Finalment, aquesta setmana ens vam decidir a anar-hi. Sabiem que faria fred ja que bona part de la ruta transcorre per damunt dels 1.700 metres, però el que no ens esperaven era trobar gruixós de neu considerables. La ruta va anar molt bé fins que vam arribar al Port de Villarroya a 1.700m. A partir d'aquest punt el gruix de la neu aumentava, nombrosos ventisques que en ocasions dificultaven identificar per on anava la pista i, en altres, impedian montar en bici amb normalitat. Després de caminar uns 100 metres i com veiem que les condicions no milloravem vam decidir, -amb molt de seny-, avortar la ruta i tornar a Fortanete per carretera ja que feia poc que acabavem de creuar-la a l'altura del Port de Villorroya.

Vam gaudir de sol i bon temps i també de les primeres neus de la temporada. Esperem que no siguen les últimes. Des de esta pàgina us convidem a que hi tornem per poder finalitzar la ruta.

2 comentaris:

  1. Felicitats pel teu retorn Carlos! esperem continuitat, per cert les "encinglades" poden tindre causes diverses com heu comprovat.

    ResponElimina